onsdag 1 juli 2009

Den jag ville ha

Sheila O'Flanagan sägs vara stor i hemlandet Irland, till och med större än Marian Keyes. Varför förstår jag inte riktigt efter att ha läst Den jag ville ha. Romanen är nästan 500 sidor lång, och det tar tid innan den tar tag i en.

Storyn är denna: Darcey och Nieve var bästa kompisar tills Nieve stal Darceys pojkvän samma kväll som han skulle ha friat. Sedan gifter Darcey sig med en annan man, men på grund av sveket i det förflutna blir det skilsmässa. Exmaken dyker sedan upp på Darceys jobb som hennes nye chef. Och så kommer det en inbjudan till Nieves bröllop. Hur skall allt detta redas ut?

Det är en ok bok, men jag vill ha roligare när jag läser chicklit. Läs också vad Paperback lover tyckte om boken.

titel DEN JAG VILLE HA författare SHEILA O'FLANAGAN originaltitel BAD BEHAVIOUR översättning CAMILLA JACOBSSON förlag POCKETFÖRLAGET (2009)

2 kommentarer:

Cecilia says sa...

På temat irländska chicklitförfattare gillar jag Ceceilia Ahern. Har du läst nåt av henne? Den senaste jag läste av henne var iofs lite väl overklig (If You Could See Me Now) men de andra jag läst av henne placerar henne efter Keyes på bland irländska chicklitförfattare. Sen kanske jag inte har läst såå många andra sådana när jag tänker efter..

Barbabok sa...

Ah, tack för tipset!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...